Daikin Altherma R Hybride set 8 kW verwarmen Intergas CW5

De Daikin-Intergas hybride 8kW bevat een 8kW warmtepomp en een speciale variant van de Intergas HReco 36 voor verwarmen en warm tapwater. Zeer geschikt voor grote woningen.

Alle specificaties
  • Hybride warmtepomp inclusief cv-ketel van Daikin/Intergas
  • Lage energiekosten voor zowel verwarming als warm tapwater
  • 80% van de benodigde warmte wordt onttrokken uit de buitenlucht
  • EPC-verlaging met 0.35 in nieuwbouw
  • Forse verbetering van het energielabel bij toepassing in bestaande bouw
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Oorspronkelijke prijs was: €5.495,-.Huidige prijs is: €4.750,-. incl. BTWAl onze producten zijn exclusief plaatsen en installeren.

Daikin Altherma R Hybride set 8 kW verwarmen Intergas CW5

Hoge energiekosten en nieuwe Europese wetgeving op het gebied van energieverbruik vragen om een duurzaam, efficiënt verwarmingssysteem dat minder energie verbruikt gekoppeld aan een lagere CO2-uitstoot. De Daikin-Intergas hybride warmtepomp is dé totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater.

Dit unieke verwarmingssysteem bestaande uit een warmtepomp en buitenunit van Daikin en een HR-ketel van Intergas levert optimale warmte, een grote hoeveelheid warm tapwater en comfort het hele jaar door, ook bij buitentemperaturen beneden het vriespunt.

In deze totaaloplossing wordt voor het verwarmen en het leveren van warm tapwater van woningen de Daikin Altherma lucht/water-warmtepomp gecombineerd met de Intergas Kombi Kompakt HReco 36 hoogrendementsketel. De optimale combinatie voor het reduceren van CO2-uitstoot, het verminderen van energieverbruik en het verlagen van de energierekening.

Technische specificaties

Energielabel verwarming

Duurzaam

COP (A7/W35)

Koelvermogen (A35/W18)

Systeem buitenunit

Vermogen verwarming (A7/W35)

Afmetingen binnenunit (hxbxd)

Afmetingen buitenunit (hxbxd)

Gewicht buitenunit

Gewicht binnenunit

Geluidsdruk buitenunit

Geluidsdruk binnenunit