GreeOn

Installatie

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van onze klanten. GreeOn concentreert zich op het aanbieden van hoogwaardige Ketels, Warmtepompen, Airco’s en Waterontharders tegen zeer scherpe prijzen. Ons advies is om de installatie van onze producten uit te laten voeren door gecertificeerde installateurs.

Wij willen u ook graag op de hoogte brengen van de recente veranderingen in de wetgeving met betrekking tot de installatie van CV-Ketels en Geisers. Vanaf 1 april 2023 is de nieuwe Gasketelwet van kracht gegaan, wat inhoudt dat deze verwarmingstoestellen uitsluitend geïnstalleerd mogen worden door gecertificeerde bedrijven.

Wat houdt de Gasketelwet in?

De Gasketelwet is in het leven geroepen om de veiligheid te vergroten en de kwaliteit van de installaties te waarborgen. Dit betekent dat alleen erkende en gecertificeerde bedrijven bevoegd zijn om CV-Ketels en Geisers te installeren. Deze bedrijven hebben de nodige expertise, training en ervaring om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem op de juiste manier wordt geïnstalleerd, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften.

Waarom is dit belangrijk voor u?

Uw veiligheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit. Door te kiezen voor een gecertificeerd bedrijf voor de installatie van uw CV-Ketel of Geiser, kunt u er zeker van zijn dat het proces vakkundig en veilig wordt uitgevoerd. Dit minimaliseert niet alleen de risico’s op ongelukken of storingen, maar verlengt ook de levensduur van uw verwarmingssysteem en maximaliseert de efficiëntie ervan.

Ontdek hoe we uw leefruimte verbeteren!