Intergas Xtreme 36 CW5

De Intergas Xtreme 36 is door de Consumentenbond verkozen tot de beste cv-ketel. Met een 7,9 kwam deze hr-ketel terecht als winnaar uit de bus! De hr-ketel heeft een hoog warm water rendement met CW5 klasse en levert genoeg warm water voor een stortdouche of bad.

Alle specificaties
  • Beste uit de Test September 2017, 2018, 2019, 2020 en 2022
  • Ideaal voor een flinke energielabel verbetering
  • Extreem hoog rendement op warm water
  • Afmeting: 82,6 x 45 x 24 cm
  • Hybrid ready: klaar voor de hybride warmtepomp

1.430,- incl. BTWAl onze producten zijn exclusief plaatsen en installeren.

Andere modellen uit deze serie

Intergas Xtreme 30 CW4

Intergas Xtreme 36 CW5

De Intergas Xtreme 36 CW5 is zo ontworpen dat het grootse prestaties levert en het een hoog rendement op warm water heeft. U betaalt minder aan energiekosten en kunt genieten van het comfort van warm water en verwarming. Erg prettig is dat de ketel uiterst gebruiksvriendelijk te bedienen is middels een touch-display en een eigentijds design heeft.

Dubbele warmtewisselaar
De Xtreme 36 heeft een dubbele aluminium warmtewisselaar met twee gescheiden koperen circuits. Dit zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Door de integratie van een tweede warmtewisselaar in de rookgasafvoer van de hr-ketel wordt ervoor gezorgd dat de verbrandingsgassen verder afgekoeld worden. Zo wordt de restwarmte van de rookgassen benut om het tapwater voor te verwarmen en op temperatuur te houden. Op deze manier wordt restwarmte nogmaals benut en zo wordt het hoge rendement van maximaal 122% behaald.

Intergas Xtreme 36 volgens de Consumentenbond
De Intergas Xtreme 36 CW5 komt als beste uit de test volgens de Consumentenbond. De ketel is het zuinigst bij het verwarmen van warm water. Vooral bij niet goed geïsoleerde woningen is het belangrijk dat een cv-ketel goed zachtjes kan branden. De Xtreme 36 kan het verst terugschakelen/moduleren (op een heel laag pitje branden). Daardoor kan hij uw huis ook zuinig en comfortabel op temperatuur houden als het buiten niet heel koud is. Per saldo is de Intergas Xtreme de best presterende allround cv-ketel.

Technische specificaties

Geschikt voor

Grotere huishoudens

Woningtype

Hoekwoning, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning

Gebruik

Bovengemiddeld douche-, bad- of keukengebruik (150 liter van 40 °C in 10 min.)

Vermogen cv-bedrijf

Nominaal vermogen cv-bedrijf (50/30°C) 7,2 – 26,3 kW

Vermogen tapwaterbedrijf

Nominaal vermogen tapwaterbedrijf 7,2 – 31,5 kW

Tapcapaciteit

Maximale tapcapaciteit bij 40°C 15 l/min

Afmetingen (hxbxd)

82,6 x 45 x 24 cm

Gewicht

36 kg

Verwarming

A

Water

A